Betaalmethodes

Contante betaling:

Van april-oktober is het ook mogelijk om bestellingen op ons Bezoekadres op te halen in Huizen. Hier kan ook contant worden betaald. Neem hiervoor van tevoren contact met ons op.

Wanneer Azehlea op evenementen staat, is pinnen mogelijk. Omdat we toegankelijk willen blijven voor iedereen is contante betaling ook mogelijk. 

Verzendmethode

Als je bij duurzame webshop Azehlea by IJsselmeerzeilers een bestelling plaatst kun je kiezen om je bestelling bij ons op te halen (van april of oktober bij ons Bezoekadres aan Energieweg 7a in Huizen) of te laten thuisbezorgen door DHL of PostNL. Voor een brievenbuspakketje tot 2kg rekenen we €4,95 en voor een pakket tot 10kg €6,95. Bij een bestelling vanaf €50,- wordt je bestelling gratis verzonden! Je bestelling wordt na 1 á 3 werkdagen geleverd.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en/of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden.

Klik hier om naar onze contactpagina te gaan: Contact

Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Wij nemen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee werkdagen contact met je op. Mocht de afhandeling meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Algemene Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden kan je hier vinden: Algemene voorwaarden